Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care colectăm, utilizăm, păstrăm și protejăm ("prelucrăm") orice informații personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați pagina de web Onchat.ai (în continuare denumit ca Onchat). Prin continuarea utilizării Onchat, acceptați această politică. Pagina de web Onchat.ai este deţinută și pusă la dispoziția Dumneavoastră de Societatea Soldigo SRL, cu sediul social în cu Str. Piata Libertatii, Nr. 10/A/30, înregistrată la RC sub nr. J19/60/2023, având CUI: 47568261 (denumită în continuare Proprietar, operator, administrator, societate).

Anumite informații cu caracter personal sunt esențiale pentru funcționarea Onchat și pentru furnizarea serviciilor către dumneavoastră. Dacă nu doriți să ne permiteți să procesăm datele dumneavoastră, nu veți putea utiliza serviciile noastre.

Detaliile de contact utile și un rezumat al controlului pe care îl aveți asupra datelor dumneavoastră personale pot fi găsite la sfârșitul acestei politici.

Conformitate

În procesarea datelor cu caracter personal, ne vom conforma legislației relevante în vigoare din România. Putem modifica această politică din când în când prin actualizarea acesteia pe măsură ce îmbunătățim serviciul nostru către dumneavoastră și pe măsură ce legislația relevantă privind protecția datelor intră în vigoare. Informațiile dumneavoastră personale vor fi păstrate în conformitate cu politica noastră pe măsură ce aceasta se dezvoltă. Nu vom reduce drepturile dumneavoastră în conformitate cu această politică fără consimțământul dumneavoastră explicit.

Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate vor fi:
  • prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată („legalitate, echitate și transparență”)
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri („limitări legate de scop”)
  • adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate („reducerea la minimum a datelor”)
  • exacte și, în cazul în care este necesar, vor fi actualizate („exactitate”)
  • păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele („limitări legate de stocare”)
  • prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare („integritate și confidențialitate”)

Ce înseamnă date cu caracter personal?

Potrivit definiției Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date :
  • "date cu caracter personal" înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
  • ”operator de date” înseamnă conform art. 4 din Regulamentul general privind protecția datelor, persoana fizică sau juridică, care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern ”persoana împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.
Transferuri internaționale

Soldigo SRL (Onchat) este o companie înregistrată în România. Pentru a vă furniza serviciile noastre, este posibil să transferăm datele dumneavoastră personale în afara Spațiului Economic European (SEE), Spațiului Economic European (SEE) și în/din România. Putem face acest lucru pentru a înregistra nevoile dumneavoastră de servicii, pentru a procesa comenzile dumneavoastră, pentru a înregistra preferințele dumneavoastră, pentru a gestiona contul dumneavoastră la noi și pentru a îndeplini obligațiile noastre reglementare. Pentru a proteja datele dumneavoastră, efectuăm aceste transferuri doar către teritorii pe care autoritățile relevante ale Uniunii Europene le consideră că oferă o protecție "adecvată" și/sau avem acorduri contractuale în vigoare pentru a proteja datele dumneavoastră.

Limită de vârstă

Vă rugăm să rețineți că acest site web nu este destinat utilizării sau înregistrării persoanelor cu vârsta de 18 ani sau mai mic.

Operatorul de date și persoana împuternicită de operator

Colectăm date referitoare la trei grupuri:
  • I. Vizitatorii site-ului nostru pe care descriem serviciile noastre ("Vizitator").
  • II. Clienții noștri care s-au înregistrat pentru serviciile noastre ("Client").
  • III. Persoanele care vizualizează informații sau achiziționează produse prin intermediul site-ului clienților noștri ("Cumpărători").

Prin urmare, suntem operator de date pentru următoarele tipuri de date:
  • În cazul în care doar analizați serviciile noastre, în mod normal vom colecta date indirect, dar putem face acest lucru și direct dacă interacționați cu noi pe platformele de social media, de exemplu.
  • În cazul în care sunteți Clientul nostru, vom colecta date atât indirect, cât și direct.


În cazul în care sunteți Cumpărător, vom colecta date doar în măsura în care este necesar pentru a furniza servicii clienților noștri, iar Clientul nostru rămâne Responsabilul de date care este responsabil de decizia de utilizare a datelor dumneavoastră de către noi. Dacă aveți întrebări referitoare la datele personale deținute de unul dintre clienții noștri, ar trebui să contactați direct clientul nostru cu care ați interacționat.

Baza legală pentru prelucrarea datelor

Suntem obligați să prelucrăm datele dumneavoastră personale într-un mod legal, corect și transparent.

Consimțământul - în cazul în care sunteți un Vizitator, veți accepta politica noastră de utilizare a cookie-urilor pentru a continua să vizualizați site-ul nostru. Detaliem mai jos extinderea utilizării indirecte a datelor, care sunt anonimizate și nu sunt concepute pentru a vă identifica individual.

Contractul - în cazul în care solicitați informații privind încheierea unui contract cu noi sau în cazul în care sunteți un Client, prelucrăm datele necesare pentru a vă răspunde la solicitare și pentru a vă furniza serviciul. Serviciul nostru include informații despre gestionarea afacerii online prin intermediul buletinului informativ ca parte a acestui Serviciu.

Interesul legitim - în cazul în care suntem obligați să păstrăm informații în scopuri legale, de exemplu, în cazul în care ați fost Client, o facem în cadrul activităților noastre legitime ca afacere legală.

Urmărirea indirectă/anonimă a unor date

Onchat urmărește în mod indirect/anonim anumite date cu caracter personal atunci când vizitați site-ul nostru.

Cookie-uri

Puteți opta să acceptați sau să refuzați cookie-urile de pe site-ul nostru.

Un cookie este un fișier mic care este plasat pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați un site web. Fișierul este adăugat, iar cookie-ul ajută la analizarea traficului pe web sau vă informează când vizitați un anumit site. Cookie-urile ne ajută să vă oferim un site web mai bun, adaptând operațiile site-ului la nevoile dumneavoastră și răspunzându-vă ca utilizator individual, identificând, de exemplu, paginile pe care le considerați utile sau pe care nu le considerați utile. Un astfel de cookie nu ne oferă în niciun fel acces la computerul dumneavoastră sau la orice informație despre dumneavoastră, în afară de datele pe care ați ales să le partajați cu noi.

Folosim cookie-uri de jurnalizare a traficului pentru a identifica paginile care sunt utilizate. Acest lucru ne ajută să analizăm datele despre traficul pe paginile web și să îmbunătățim site-ul nostru pentru a-l adapta nevoilor clienților. Utilizăm aceste informații doar în scopuri de analiză statistică și nu vă identifică individual.

Doar prin navigarea pe site-ul nostru, Onchat urmărește utilizarea dumneavoastră pentru a vă oferi o experiență de utilizare mai bună în ceea ce privește obiceiurile dumneavoastră de navigare. Acest lucru ne ajută să analizăm datele despre traficul pe rețelele sociale și să îmbunătățim Onchat pentru a-l adapta nevoilor clienților noștri.

Google Analytics

Site-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză oferit de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA. Google Analytics ne permite să analizăm utilizarea site-ului nostru și a aplicației.

Informațiile despre vizita dumneavoastră colectate de Google Analytics sunt de obicei transferate către un server Google din SUA și stocate acolo. Google va utiliza informațiile colectate în numele operatorului aplicației pentru a evalua utilizarea aplicației de către utilizatori, pentru a elabora rapoarte despre activitățile utilizatorilor în cadrul acestei aplicații și pentru a oferi alte servicii operatorului aplicației legate de utilizarea acesteia.

Nu vom colecta nicio informație personal identificabilă despre dumneavoastră prin intermediul Google Analytics. Puteți găsi mai multe informații despre datele care pot fi colectate prin intermediul Google Mobile App Analytics la adresa http://support.google.com/analytics/bin/answer.py?hl=ro&answer=2568871.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul consimte explicit colectarea informațiilor sale prin intermediul Google Analytics.

Onchat collects the following types of information:
  • Identificarea utilizării tale anterioare și curente a platformei Onchat.
  • Informații tehnice de la dispozitivul tău pentru a permite interacțiunea cu sistemul nostru.
  • Informații despre vizitele tale, inclusiv timpul de răspuns al paginilor, paginile vizitate, metodele de navigare și alte informații similare.


Colectarea directă de informații

Unele date personale pot fi prelucrate de către noi atunci când ai solicitat un produs sau un serviciu de la noi, fie ca parte a unui acord de cumpărare de la noi, fie doar solicitând un contact ulterior din partea Onchat.

Risc și date personale

Vă rugăm să rețineți că transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură și nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră în timpul tranzitului. Orice date trimise sunt în responsabilitatea dumneavoastră. Vă rugăm să nu includeți date personale sensibile transmise prin internet.

Onchat poate colecta următoarele informații:

  • Numele tău
  • Informații de contact, inclusiv adresa poștală, adresa de email și numărul de telefon
  • Informații demografice, cum ar fi locația
  • Alte informații relevante pentru afacerea ta sau afacerea propusă, preferințe de preț
  • Interesul în sondaje de satisfacție a clienților și/sau oferte pe care le-am făcut


Compilarea datelor

Pentru ca magazinul online să funcționeze și să se optimizeze, este esențial să păstrăm și să conectăm datele pentru a vă identifica și a înțelege modul în care afacerea dumneavoastră operează. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică autorizată sau o firmă în parteneriat, aceste date vor constitui datele dumneavoastră personale. Acestea vor include informații despre profilul afacerii, numele dumneavoastră și informații similare, informații demografice, puncte de preț, relații comerciale și asemenea.

Recomandări

Ne-ar bucura foarte mult dacă ne-ai putea furniza recomandări referitoare la experiențele minunate pe care le-ai avut cu noi. Vom analiza aceste recomandări înainte de a le include în materialele noastre de marketing, inclusiv pe site-ul nostru, și vom folosi doar prenumele dumneavoastră sau un nume fictiv, dacă doriți.

Experiențele clienților

Putem păstra și înregistra datele pentru a evidenția aprecierea arătată de clienți și experiențele lor. Acest lucru se face în scopuri interne, pentru a ne permite să verificăm că continuăm să oferim un serviciu excelent. Dacă înregistrarea este inițiată de noi, o vom anonimiza, folosind doar prenumele.

În cazul în care înregistrarea este inițiată ca urmare a unei solicitări sau plângeri din partea dumneavoastră, vom păstra doar informațiile esențiale legate de problema în cauză și, în acest caz, pentru o perioadă de maximum 3 luni, cu excepția cazului în care solicitați altfel. După 3 luni, putem păstra informații care atestă faptul solicitării sau plângerii în scopuri de formare, dar informațiile vor fi anonimizate.

Ce facem cu informațiile pe care le colectăm

Colectăm diferite tipuri de informații de la dumneavoastră. Prelucrarea datelor anonime este fie stocată pe dispozitivul dumneavoastră și nu este accesată de noi (de exemplu, cookie-uri), fie informează analiza noastră statistică privind utilizarea site-ului și paginilor (de exemplu, cookie-uri de trafic, Google Analytics).

Prelucrarea informațiilor personale implica un număr de acțiuni diferite, în funcție de motivul pentru care ne-ați furnizat informații:

Stocarea

Informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră pot fi stocate în afara Spațiului Economic European în vederea prelucrării datelor dumneavoastră.

InitInițial, informațiile dumneavoastră personale sunt păstrate în siguranță de către Onchat sau furnizorul nostru terț. De obicei, aceștia nu vor vizualiza sau utiliza informațiile dumneavoastră personale decât în cazul în care există o problemă legată de utilizarea sau securitatea datelor dumneavoastră. Aceștia pot fi implicați în trimiterea de newslettere către dumneavoastră, care provin de la Onchat.

Noi păstrăm datele dumneavoastră în siguranță. În circumstanțe normale, informațiile referitoare la anchete sau contracte cu noi sunt păstrate pentru o perioadă de maximum 6 ani.

Urmărire anonimă

  • Pentru a personaliza Onchat în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră.
  • Pentru a îmbunătăți modul în care afișăm informațiile despre produsele și serviciile noastre pe site-ul nostru, în beneficiul dumneavoastră și în concordanță cu dispozitivul dumneavoastră.
  • Pentru administrarea site-ului nostru și pentru operațiuni interne, inclusiv depanarea, analiza datelor, testarea, cercetarea, scopuri statistice și de sondaj.
  • Pentru a vă permite să participați la funcționalitățile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să o faceți.
  • Ca parte a eforturilor noastre de a menține site-ul nostru sigur și securizat.
  • Pentru a măsura sau înțelege eficacitatea reclamelor pe care le servim dumneavoastră și altora și pentru a vă furniza reclame relevante.
  • Pentru a face sugestii și recomandări atât dumneavoastră, cât și altor utilizatori ai site-ului nostru, referitoare la servicii care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe ei.


Răspuns inițial

Avem nevoie de informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi răspunsul nostru inițial pe care l-ați solicitat.

Prelucrare ulterioară

Odată ce informațiile sunt primite de către noi, acestea sunt stocate centralizat. Informațiile personale ne permit:
  • Să operăm serviciul de relații cu clienții Onchat și să răspundem la solicitarea dumneavoastră.
  • Să păstrăm înregistrări interne pentru a urmări solicitarea dumneavoastră în momente convenabile pentru dumneavoastră. Acest lucru poate însemna că dealerul local i) va încerca să vă contacteze de mai multe ori pentru a îndeplini solicitările dumneavoastră de contact și ii) va păstra datele dumneavoastră timp de până la 3 luni pentru a răspunde oricăror urmăriri discutate cu dumneavoastră.


Furnizarea datelor dumneavoastră către terți

În cazul în care trebuie să împărtășim datele dumneavoastră în scopul furnizării serviciilor pe care le-ați solicitat, vom pune în aplicare sisteme contractuale și practice pentru a proteja în mod securizat informațiile dumneavoastră personale. Mai mult, vom notifica terții cu privire la orice preferințe pe care le-ați indicat referitoare la utilizarea datelor dumneavoastră personale. Marketing ulterior

  • În funcție de consimțământul dumneavoastră, putem utiliza periodic detaliile dumneavoastră de contact pentru a vă trimite e-mailuri sau mesaje text promoționale despre produse noi, oferte speciale sau alte informații pe care le considerăm interesante, folosind detaliile de contact pe care le-ați furnizat.
  • În funcție de consimțământul dumneavoastră de a fi contactat, folosind detaliile dumneavoastră de contact, în scopuri de cercetare de piață.
  • În funcție de consimțământul dumneavoastră, putem furniza detaliile dumneavoastră de contact către terți pentru utilizarea lor în mesaje de marketing conexe.


Detaliile dumneavoastră de contact vor fi păstrate de către noi.

Cerere de ștergere a informațiilor

Dacă ați acordat consimțământul pentru a primi mesaje de marketing în viitor, vom păstra aceste informații mai mult de 3 luni până când indicați că nu mai doriți să primiți mesaje de la noi. Dacă ne contactați pentru a indica faptul că nu mai doriți să primiți mesaje de la noi, putem păstra această indicație în mod centralizat.

Contracte cu dumneavoastră

De obicei, nu vom folosi informațiile obținute prin intermediul site-ului nostru pentru a finaliza contracte cu dumneavoastră. Astfel de informații vor fi păstrate în înregistrări separate. În cazul în care aceste informații personale sunt utilizate pentru a încheia contracte cu dumneavoastră, ele vor fi transferate și verificate în ceea ce privește exactitatea în acest proces. Dacă astfel de date sunt utilizate pentru a ajuta în achizițiile efectuate cu dumneavoastră, aceste informații pot fi păstrate ca parte a înregistrărilor noastre contabile, păstrate de noi în scopuri de conformitate. Vor fi păstrate doar datele suficiente în acest scop, aceste date vor fi păstrate în siguranță, separate și numai în scopul conformității fiscale. Cumpărare sau vânzare de afaceri

Vă rugăm să rețineți că în cazul în care afacerea ar fi vândută sau transferată sau dacă am achiziționa o altă afacere, datele dumneavoastră vor fi transferate împreună cu aceasta, dar numai ca parte a afacerii vândute sau transferate. Informațiile dumneavoastră personale pot fi dezvăluite unui potențial cumpărător sau vânzător al unei astfel de afaceri. Site-uri externe și social media
Atunci când vă conectați sau vă deconectați de la Onchat folosind site-uri externe, vă rugăm să verificați cu atenție dacă site-ul extern este controlat de noi (în general, spațiile noastre de social media de pe platforme precum Facebook, Twitter sau LinkedIn) sau este utilizat de terțe părți. Nu putem controla practicile de informare ale altor companii și organizații care pot afișa reclame, link-uri sau oferi produsele sau serviciile noastre. Nu ne putem asuma responsabilitatea și nu putem controla aceste spații de pe internet care nu sunt controlate de noi și această politică nu se aplică acestor spații.

Link-uri către alte site-uri web

Similar, site-ul nostru poate conține link-uri care vă permit să vizitați alte site-uri web de interes în mod ușor. Cu toate acestea, după ce ați utilizat aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru, trebuie să știți că nu avem control asupra acelui alt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timpul vizitării acestor site-uri, iar aceste site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate. Ar trebui să fiți precauți și să consultați declarația de confidențialitate aplicabilă site-ului web în cauză.

De asemenea, rețineți că cookie-urile de la terți pot fi descărcate pe dispozitivul dumneavoastră ca rezultat al utilizării acestui site web. De exemplu, dacă ați trimite informații de pe acest site web către contul dumneavoastră de social media, contul dumneavoastră poate necesita utilizarea unor astfel de cookie-uri pentru a permite această transferare să aibă loc. Aceste cookie-uri nu sunt sub controlul nostru și ne declinăm orice responsabilitate pentru acțiunile cookie-urilor de la terți.

Postarea de comentarii și social media

Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți să postați comentarii pe acest site web sau prin intermediul conturilor noastre de social media care conțin date personale, nu putem accepta responsabilitatea pentru utilizarea sau abuzul acestor date de către alte persoane care au acces la aceste postări și vă sugerăm să luați în considerare cu atenție înainte de a posta astfel de date. Vă rugăm să rețineți că putem revizui datele de urmărire generate de furnizorii de social media, cum ar fi Facebook, pentru a măsura utilitatea prezenței noastre pe social media pentru dumneavoastră.

Colectarea datelor de pe rețelele de socializare

Folosim tehnologie pentru a ne ajuta să identificăm momentele în care ați interacționat cu noi prin intermediul rețelelor de socializare sau pentru a vă trimite mesaje de marketing personalizate legate de produsele pe care le oferim în timpul experienței dumneavoastră pe rețelele de socializare. Utilizarea acestei tehnologii implică păstrarea detaliilor dumneavoastră personale de contact și a preferințelor. Nu categorisim aceste informații pe baza a ceea ce legea descrie ca "date personale sensibile".

Integrarea cu Facebook

Onchat integrează diferite conexiuni cu rețeaua socială Facebook, cu sediul la adresa 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SUA. Acestea sunt utilizate pentru a partaja activități pe Facebook și pentru a obține informații despre utilizatorii Onchat de pe Facebook. O prezentare generală a integrărilor Facebook și a plugin-urilor sociale poate fi găsită aici: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Atunci când utilizatorii activează conexiunea cu Facebook în setările lor, integrarea cu Facebook stabilește o conexiune între dispozitivul utilizatorului și serverul Facebook. Astfel, Onchat primește informații despre utilizator.

Atunci când utilizatorii invită prietenii prin intermediul Facebook, integrarea cu Facebook stabilește o conexiune între dispozitivul utilizatorului și serverul Facebook. Acest lucru permite utilizatorului să obțină informații despre prietenii săi prin intermediul Onchat, deoarece furnizorul Onchat nu primește nicio informație în acest sens.

Atunci când utilizatorii își partajează informațiile pe Facebook și atunci când invită prieteni prin intermediul Facebook, integrarea cu Facebook stabilește o conexiune între dispozitivul utilizatorului și serverul Facebook. Astfel, utilizatorul leagă informațiile de pe Onchat de contul său de Facebook. Aceasta permite Facebook să coreleze utilizarea Onchat a unui utilizator cu contul corespunzător de Facebook al acestuia. Onchat, în calitate de furnizor al Onchat, nu are cunoștință despre modul în care Facebook va utiliza ulterior datele. Utilizatorii pot găsi mai multe informații despre această problemă în politica de confidențialitate a Facebook la adresa: http://www.facebook.com/about/privacy/.

Utilizatorii trebuie să activeze în mod activ conexiunea cu Facebook în setările lor pentru a putea partaja informații pe Facebook și a invita prieteni prin intermediul Facebook. Dacă utilizatorii nu doresc ca Facebook să obțină informații despre utilizarea Onchat sau dacă nu doresc ca Onchat să obțină informații despre ei prin intermediul Facebook, ar trebui să lase integrarea cu Facebook dezactivată, așa cum este setată implicit. Odată activată, utilizatorii pot dezactiva din nou conexiunea cu Facebook în setările lor oricând.

Prin activarea conexiunii cu Facebook în setările lor, utilizatorul consimte în mod explicit la schimbul de informații descris în această secțiune. Orice date rezultate din utilizarea Facebook vor fi localizate în afara Spațiului Economic European (SEE) și vor fi supuse transmiterilor între SEE și alte locații.

Drepturile Dvs. în legătură cu datele cu caracter personal
Dvs. beneficiați, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de următoarele drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat (art. 12-13): - aveți dreptul de a fi informat referitor la detaliile informațiilor Dvs. pe care le colectăm și prelucrăm, inclusiv cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
  2. Dreptul de a rectifica datele ( art.16): - aveți dreptul să ne solicitați rectificarea oricăror informații care sunt inexacte sau eronate
  3. Portabilitatea datelor (art. 20): -Aveți dreptul de a primi datele dumneavoastră personale pe care ni le-ați furnizat, iar în cazul în care este fezabil din punct de vedere tehnic, să solicitați ca noi să transmitem datele dumneavoastră personale (pe care ni le-ați furnizat) unei alte organizații. Aveți dreptul să primiți datele dumneavoastră personale într-un format structurat, folosit în mod curent și care poate fi citit automat. Dreptul dumneavoastră de a primi datele dumneavoastră personale nu trebuie să aibă un efect negativ asupra drepturilor și libertăților altor persoane. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă o transmitere a datelor dumneavoastră personale unei alte organizații implică, de asemenea, transmiterea datelor personale altor persoane (care nu își dau consimțământul pentru acest transfer).
  4. Dreptul de acces la date (art.15): aveți dreptul să solicitați acces la datele Dvs. pe care le colectează și prelucrează asociația noastră
  5. Dreptul de restricționare a prelucrărilor (art.18): aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării a anumitor date, în măsura în care
    • Dvs. contestați exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar Dvs. solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    • Dvs. v-ați opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  6. Dreptul de a fi uitat (art.17): puteți beneficia fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale menționate la art. 8 alin. (1) al Regulamentului DGPR
    • Conform prevederilor legale, pentru îndeplinirea acestei cereri condițiile sunt următoarele: prelucrăm datele dumneavoastră personale, si dacă datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care datele sunt necesare: pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare; pentru a ne conforma unei obligații legale pe care o avem, în scopuri de arhivare în interes public, științific sau pentru studii istorice sau în scopuri statistice; sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  7. Dreptul la obiecție: Acolo unde prelucrarea nu se bazează pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei terțe părți, puteți obiecta în orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastră personale din motive legate de situația dumneavoastră particulară. În acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale, cu excepția cazului în care (i) putem dovedi motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) sau în cazul în care scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Dacă obiectați la prelucrare, vă rugăm să specificați dacă doriți, de asemenea, ca datele dumneavoastră personale să fie șterse, în caz contrar noi doar le vom restricționa. Puteți obiecta întotdeauna la prelucrarea datelor dumneavoastră personale în scop de marketing întemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastră. Dacă marketingul s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră, vă puteți retrage consimțământul.
  8. Dreptul de a se opune la profilări (art. 21) aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată. Pentru a beneficia de oricare dintre drepturile menționate mai sus, ne puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail: info@Onchat.ai. Dvs. beneficiați și de dreptul de a formula plângere către societatea noastră la adresa Str. Piata Libertatii 10/A/30, 535100 Miercurea Ciuc, Harghita, Romania. și/ sau prin scrisoare trimisă la sediul societății noastre identificată în preambulul Politicii de confidențialitate, sau către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care considerați că este necesar și / sau considerați că orice prelucrare a datelor Dvs. cu caracter personal încalcă în orice mod legislație în vigoare.
  9. Dreptul de a depune o plângere: În cazul în care sunteți nemulțumit cu modul de prelucrare a datelor Dvs. cu caracter personal, sau dacă considerați că s-a încălcat prin vreun mod legislația cu privire la protecția datelor cu caracter personal puteți să ne adresați o plângere la sediul societății menționat în prezenta Politică de confidențialitate , sau puteți să depuneți plângerea la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România număr telefon +40.318.059.211 +40.318.059.212, fax +40.318.059.602 e mail: anspdcp@dataprotection.ro


Noi respectăm aceste drepturi în modul descris mai jossus, cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a continua să prelucrăm datele dumneavoastră sau de a refuza solicitările dumneavoastră conform legislației relevante.

Politica de confidențialitatecy

Prin prezentarea detaliată a informațiilor pe care le colectăm și le prelucrăm în această Politică de confidențialitate.

Cookie-uri

Puteți opta să acceptați sau să refuzați cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-urile, dar puteți modifica setările browserului pentru a refuza cookie-urile dacă preferați. Consimțământ

Aveți control asupra informațiilor pe care le furnizați către noi, fie prin:
  • consimțământul obținut în urma navigării pe site-ul nostru, sau
  • consimțământul explicit prin completarea unui formular de contact, fie pentru a solicita informații suplimentare despre serviciile noastre, sau
  • consimțământul explicit pentru prelucrarea ulterioară în vederea trimiterii de materiale de marketing privind serviciile noastre, sau
  • prin contactarea noastră în legătură cu informațiile personale, așa cum este descris mai jos


Consimțământul pentru scopul direct în care furnizați datele dvs. va fi dedus din situația în care furnizați aceste informații. Dacă alegeți să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale în orice moment, ar trebui să ne informați în scris folosind detaliile noastre de contact de mai jos.

Cereri privind datele

Puteți solicita detalii cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră în conformitate cu legislația relevantă privind protecția datelor în vigoare la momentul respectiv (o "Cerere de acces a subiectului de date"). Dacă doriți o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. Ne rezervăm dreptul de a vă percepe o taxă sau de a refuza cererea dumneavoastră în cazul în care aceasta este evident nefondată sau excesivă, în special dacă este repetitivă.

Corecția datelor, reclamațiile și ștergerea datelor

Dacă credeți că informațiile pe care le prelucrăm despre dumneavoastră:
  • sunt incorecte sau incomplete (poate, de exemplu, pentru că ați observat că numele dumneavoastră este scris greșit sau că altcineva a primit un apel destinat dumneavoastră), sau
  • sunt folosite în mod greșit (poate, de exemplu, o companie necunoscută v-a contactat folosind informațiile furnizate de dumneavoastră fără acordul dumneavoastră), sau
  • nu ar mai trebui prelucrate de către noi (poate, de exemplu, pentru că nu mai doriți să fiți contactat)

vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cât mai curând posibil. Vom corecta sau șterge prompt orice informații găsite a fi incorecte sau care nu mai sunt necesare și ne vom ocupa de dumneavoastră sau de reclamația dumneavoastră.

Aceste drepturi de obiecție sunt supuse dreptului nostru de a evalua dacă suntem autorizați sau obligați să continuăm prelucrarea, în cazul în care vă vom informa cu privire la motivele noastre. De exemplu, acolo unde suntem obligați să păstrăm înregistrări istorice din motive legale.

Vă rugăm să ne abordați mai întâi cu orice îngrijorare prin adresa noastră de e-mail de contact info@Onchat.ai.

Dacă doriți să duceți problema mai departe, vă rugăm să ne contactați în scris, precizând în detaliu preocupările dumneavoastră, pentru a ne permite să vă oferim un răspuns eficient.

Decizii automate

Nu efectuăm luări de decizii automate folosind datele dumneavoastră cu caracter personal.

Divulgarea legală de către noi

Vă rugăm să rețineți că, prin prezenta, vă dați consimțământul și, în orice caz, putem fi obligați să dezvăluim datele dumneavoastră autorităților legale în scopul prevenirii infracțiunilor sau în scopuri reglementare sau unui tribunal, conform cerințelor acestuia. În anumite circumstanțe, nu putem fi autorizați să vă informăm că am făcut o astfel de divulgare.

Detalii de contact
Onchat este numele comercial al Soldigo SRL, cu sediul înregistrat la adresa Str. Piata Libertatii, nr. 10/A/30, Jud Harghita, Romania.

Adresa noastră de email de contact este info@Onchat.ai. Adresa noastră și contactul pentru corespondență scrisă este Str. Piata Libertatii, nr. 10/A/30, Jud Harghita, Romania.

Orice solicitare de acces la date personale ar trebui să fie adresată la adresa de email următoare: info@Onchat.ai.

OnChat hero background

Take your customer support to the next level

Build your personalized AI chatbot effortlessly in minutes without the need for coding, and witness it adapt and improve using your own data.